Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Blues aan Zee festival in Monster

za 11 nov
Blues aan Zee festival in Monster

Het jaarlijkse Blues aan Zeefestival, in 3 zalen van de Noviteit in Monster, wordt zaterdag 11 november georganiseerd.

Op het programma staan:
Ralph de Jongh - Ralph heeft een stem en passie als Mick Jagger. Ooit ontdekt door Harry (Cuby) Muskee. In 2014 was hij winnaar van the Dutch Blues Challenge 2014.

Richard van Bergen & Gait Klein Kromhof - Richard heeft 5 nominaties als beste bluesgitarist van Nederland en Gait als beste bluesharpist 2014. Zij spelen prachtige blues - en roots muziek.

Susan Santos - Deze Spaanse schone, afkomstig uit Madrid, brengt met haar power-trio een mix van blues & rock en American rootsmusic. De Internationaal toerende linkshandige gitariste speelde onder andere in Los Angeles en Chicago.

Dusink Blues - Na het Dusink project en de 12 Bar Bluesband komt nu, de specialist van the sound van Peter Green, Kees Dusink (2 nominaties en 1 keer winnaar van the Dutch Blues Challenge) met zijn eigen band. Een gouden combinatie met de vocalist Marc Brocken, Stephan Bijl op gitaar en de voormalige rhythm sectie van the Veldman Brothers Donald van de Goes en Marco Overkamp.

A.J. Plug ft Guy Smeets en Klaas Wild Groove. A.J. (Sandra) is gekozen als de beste vocalist(e) 2016. De lieveling van Johan Derksen is in 2018 te zien in zijn blues theatershow. Nu van dichtbij mee te maken in de KloosterKelder.

Rootbag - Richard van Bergen, Roelof Klein en Jody van Ooijen hebben bij elkaar opgeteld acht nominaties voor the Dutch Blues Award. Geïnspireerd door hypnotiserende Blues uit de Mississippi Delta met de sexy grooves uit New Orleans en moerasachtige R & B. Deze band mengt het allemaal samen in een Rootbag-stijl van gumbo soup. Raw, intense, soulful en groovy .
 

Locatie: Noviteit, Kloosterlaan 33, Monster
Tijd: 20.00 – 01.00 uur
Prijs: € 20,00

za 28 jul
Op zaterdag 28 juli vindt het gratis toegankelijke festival Waterpop weer plaats in het Hofpark in Wateringen. Ook deze...
za 28 jul
Op zaterdag 28 juli vindt in de Oude Kerk aan het Wilhelminaplein te Naaldwijk het traditionele jaarlijkse Bachconcert...
zo 29 jul
Op zondag 29 juli staat de 6e editie van het 'Tuinderij Classics Festival' op de agenda. Dit jaar zullen er 3 live...
zo 29 jul
De formatie The Rodeo Roses speelt tijdens Fort 1881 Sunday Live op zondag 29 juli in het M-gebouw van Fort 1881 in...
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS