Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Blunder in Monster: lantaarnpaal veel te dicht op molen

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: dinsdag 14 januari 2020 08:01

Foto: ingezonden foto


Een nieuw hoofdstuk in de blunders rondom de Haagweg in Monster. Een van de lantaarnpalen op het opgeknapte kruispunt Haagweg-Molenweg staat te dicht op korenmolen De Vier Winden. Als de wieken te scherp staan afgesteld, raken wieken de lichtmast.

Vrijwilligers van de korenmolen kunnen er niet om lachen. Het probleem is al drie keer bij de gemeente Westland gemeld, maar er is nog geen actie ondernomen. "Deze paal stond er al langer, maar is bij het aanpakken van de kruising verplaatst", laat de tipgever weten (naam bij redactie bekend). Om te voorkomen dat het straks fout gaat, wordt er alleen bij gunstige windrichtingen gedraaid, ver bij de lantaarnpaal vandaan.

Het ging eerder mis op en langs de Haagweg in Monster. Zo is in mei 2018 een laadpaal voor elektrische auto's midden op het fietspad geplaatst. Begin deze maand bleek dat de nieuwe parkeervakken langs de weg te smal zijn. En nu dus de blunder met de lantaarnpaal. Driemaal is scheepsrecht?!


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS