Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Boal neemt Holland Groep Westland over

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 27 september 2019 16:33

Foto: Google Streetview


Boal Group uit Naaldwijk neemt het Maasdijkse Holland Groep Westland over. Dat hebben de twee bedrijven vrijdag bekendgemaakt. Beide partijen zeggen beter te worden van de overname.

Volgens algemeen directeur Rob Wiersma van Holland Groep kan het bedrijf dankzij deze overname de groei in zowel scherming als insectengaas continueren en versnellen. CEO Ronald Boers van Boal: "We bundelen niet alleen onze krachten met een bedrijf met een breed assortiment van toonaangevende producten, maar we voegen tevens een groep getalenteerde en ambitieuze collega's toe aan het team, wat het nog spannender maakt om de wereldwijde uitdagingen en kansen aan te gaan."

Boal heeft een eigen assemblagefabriek in 's-Gravenzande en een productievestiging voor aluminiumprofielen in De Lier. In de afgelopen vijftig jaar heeft het bedrijf een leidende marktpositie verworden in het ontwerp en de fabricage van aluminium dek- en gevelsystemen voor industriële kassen. Holland Groep Westland is ontwerper, fabrikant en installateur van zowel scherm- als insectengaassystemen en toepassingen.

De overname is mede mogelijk gemaakt door Britse investeerder Equistone Partners Europe, die eerder dit jaar een meerderheidsbelang in Boal nam.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS