Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Boeren zoeken investeerders voor een mobiele zuivelinstallatie

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: maandag 8 april 2019 17:31


Drie biologische melkveehouders uit Midden-Delfland ontwikkelen een mobiele zuivelinstallatie om yoghurt, boter, karnemelk en kaas te maken. Maar daar hebben ze nog wel geld voor nodig. Daarom gaan ze op zoek naar mede-investeerders in hun project.

Boeren Bas van den Berg van Hoeve Ackerdijk, Roel van Buuren van Boerderij Landlust en Jeroen van der Kooij van Hoeve Rust-hoff hopen met de installatie biologische melk te kunnen verwerken van diverse bedrijven zonder dat ze allemaal zelf een productieruimte nodig hebben.

Wie wil investeren kan met elk bedrag terecht. Wie meer dan 500 euro in het project steekt, krijgt daar wat voor terug. Bijvoorbeeld vijf jaar lang zuivel of vlees. Dinsdagavond om 19.30 uur is er een informatiebijeenkomst in Hoeve Ackerdijk aan de Rotterdamseweg 226 in Schipluiden.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS