Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Boerinnetjes winnen bij kindercorsoboten

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zaterdag 4 augustus 2018 00:27

Foto: Varend Corso


Aan het eind van de eerste dag van het Varend Corso zijn al enkele prijzen uitgereikt. In de categorie kindercorso ging de eerste prijs naar de Boerinnetjes met hun boot Hollands Carnaval Festival.

Het is de tweede keer dat de Boerinnetjes deze prijs behalen. De Stamppot-boot van de Heppie Stampers werd tweede en de derde plek was voor Heel Holland Bouwt van de Lego-Kids.


De komende dagen worden nog meer prijzen uitgereikt. De publieksprijs wordt pas zondagavond bekendgemaakt. Tot die tijd kan iedereen via de website van het corso stemmen op de boot die de meeste indruk maakt. Kijk daarvoor op www.varendcorso.nl.

Deze zaterdag is het de Westlanddag, die om 11.30 uur begint vanaf het Trade Parc Westland (tegenover de bloemenveiling in Honselersdijk). Zondag is het de Delflanddag (vertrek om 11.00 uur).


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS