Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Boksende ondernemers trainen drie keer per week voor goed doel

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: dinsdag 12 februari 2019 11:58

Foto: de groep boksers is bijna compleet


Een keiharde training voor 24 Westlandse ondernemers, en dat drie keer per week. De mannen en vrouwen nemen het op zaterdag 18 mei in de ring tegen elkaar op tijdens het eerste Westland Boksgala. Voor het goede doel.

Aan motivatie en discipline geen gebrek bij de ondernemers. Klotsende oksels en bezwete voorhoofden, en dat  dinsdagochtend al om 7.15 uur. Voordat zij naar het werk gaan, trainen bekende gezichten als Jack van der Ende, Jan Kester en Eric de Winter er lustig op los.

Alle opbrengsten van het boksgala gaan naar een goed doel: stichting Droom je Thuis, een oudersinitiatief voor een kleinschalige woon- en/of verblijfsgroep voor kinderen en jongvolwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Een van de boksers is accountant Frank Meijnders van BDO. Hij heeft al acht jaar op boksen gezeten, dus kent het klappen van de zweep. Maar na een pijnlijke handblessure gooide hij letterlijk de handdoek in de ring. Die blessure is nu achter de rug en dat is te zien ook. Het zweet stroomt van zijn voorhoofd. 


Of Frank voor de winst gaat? "Als ik een goed optreden neerzet, ben ik tevreden. Winst of verlies is bijzaak". Daar denkt ondernemer en LPF-raadslid Max Leerdam heel anders over. "Het is een stukje plezier voor het goede doel, maar persoonlijk houd ik niet van verliezen". 

Wie er bij wil zijn heeft pech, want alle tafels rondom de ring zijn al uitverkocht. Ook de duurste plekken pal naast de mat gingen voor 2.750 euro als warme broodjes over de toonbank. Na de twaalf bokspartijen tussen bekende Westlandse ondernemers is er een veiling en een afterparty. Tijdens de wedstrijden wordt een diner geserveerd.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS