Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Bordschoppers in Naaldwijk krijgen spijt

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: maandag 30 juli 2018 12:46

Foto: Facebook


Eerst flink hard tegen een reclamebord schoppen om een klein half uur later hetzelfde bord weer in elkaar te zetten. Het gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag op het parkeerterrein van Fitwinkel Naaldwijk aan de Hovenierstraat. Het bedrijf is er niet blij mee en vraagt de daders 'langs te komen voor een kop koffie'. Ook zijn de beelden online gezet.

Te zien is hoe rond 1.15 uur twee jongens tegen een reclamebord aantrappen. Na een tijdje valt er een advertentie uit. Rond 1.45 krijgen diezelfde jongens spijt van hun daad en plaatsen ze de advertentie weer terug in het bord. Volgens het bedrijf is het al de tweede keer in 14 dagen tijd dat men tekeer is gegaan tegen het bord.

Fitwinkel Naaldwijk stelt dat het bekend is dat er zogeheten hokken zijn op industrieterrein De Woerd. Daar hebben ze geen problemen mee. "Maar laat andermans spullen met rust," zo is de boodschap van de ondernemer.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS