Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Bouw Bauhaus in Harnaschpolder niet vóór 2018

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 6 november 2017 12:16


De bouw van de Duitse bouwmarkt Bauhaus in de Harnaschpolder in Den Hoorn begint zeer waarschijnlijk niet vóór 2018, meldt de ontwikkelaar aan WOS Media. Op een groot bord op de hoek van de Sionsdreef met de Harnaschdreef staat de komst van de bouwmarkt aangekondigd voor de tweede helft van 2017, maar bezwaren tegen de bouwvergunning zorgen voor vertraging.

Volgens een woordvoerster van de gemeente Midden-Delfland hebben de bezwaren onder meer te maken met de brandveiligheid van de bouwmarkt. In eerste instantie zijn deze bezwaren afgewezen, maar daartegen is beroep aangetekend. De zaak moet daarom op 19 december voor de rechter komen. De uitspraak wordt verwacht in januari.

De komst van Bauhaus op het Den Hoornse bedrijventerrein heeft aardig wat voeten in de aarde gehad. Voordat de gemeenteraad in Midden-Delfland groen licht gaf, waren er protesten. Diverse andere bouwmarkten vreesden voor hun klandizie. De statenfracties van PvdA en SP in Zuid-Holland wilden dat er onderzoek kwam naar de gevolgen van de komst van de bouwmarkt.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
's-Heeren Loo
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS