Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Bouwbedrijf achter twee projecten in Maassluis failliet verklaard

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: donderdag 10 oktober 2019 12:39

Foto: Huidige Situatie aan de Noordvliet-Google Streetview


Het Leidschendamse bouwbedrijf Schouten is failliet verklaard. Dat bedrijf heeft ook twee woningbouwprojecten in Maassluis, namelijk De Vier Reders in het oude centrum en bij het deelproject Zomerbries in nieuwbouwwijk Wilgenrijk. Schouten zit al een tijdje in financieel zwaar weer.

Wat het faillissement precies voor die projecten gaat betekenen, is nog onbekend. Er wordt in elk geval door curator mr. Bruno Tideman naar gestreefd om de activiteiten zoveel mogelijk voort te zetten. Er wordt gezocht naar overnamekandidaten, waarbij de voorkeur uitgaat naar een kandidaat die het bedrijf en het personeel zo veel mogelijk overneemt.

In de tussentijd zal worden bekeken op welke wijze Schouten zelf tijdens het faillissement nog werkzaamheden kan verrichten. De meeste kopers beschikken over een Woningborg garantie en zij worden door de curator geadviseerd om daarover contact op te nemen met Woningborg. De curator streeft ernaar om de kopers, opdrachtgevers en Woningborg de komende tijd zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de voor hen relevante ontwikkelingen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS