Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Bouwhekken liggen weer om, Westland Verstandig stelt opnieuw vragen

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: dinsdag 18 februari 2020 12:23

Foto: WOS


De bouwhekken bij nieuwbouwproject Harmonie in Naaldwijk liggen wéér om. Reden voor politieke partij Westland Verstandig om opnieuw in de pen te klimmen en vragen te stellen.

Volgens een omwonende zijn de hekken omgewaaid toen storm Ciara twee weken geleden overtrok. Westland Verstandig stelde eerder al vragen over de rommelige aanblik toen er hekken waren omgewaaid. De partij wilde weten of de gemeente een rol kan spelen door de hekken beter te verankeren.

CDA Westland vond het stellen van vragen over de omgewaaide bouwhekken maar onzin, en dus heeft de fractie eind december een aantal hekken maar zelf overeind gezet

Westland Verstandig vraagt nu aan de gemeente om het hekken desnoods maar weg te halen. Daar is het CDA 't mee eens, alleen blijft de partij erbij dat je zoiets niet moet bewerkstelligen door schriftelijke vragen te stellen. In plaats daarvan heeft CDA-fractieleider Jenny Vermeer een mail gestuurd naar de betreffende afdeling van de gemeente. Of er actie volgt is even afwachten. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS