Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Bouwprojecten ontwikkelaar Schouten mogelijk vertraagd

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: vrijdag 9 augustus 2019 12:23

Foto: Huidige Situatie aan de Noordvliet-Google Streetview


Bouwprojecten in Maassluis van ontwikkelaar Schouten uit Leidschendam-Voorburg zullen mogelijk wat langer duren dan verwacht. Dat denkt Makelaar Roest Staalduinen en Vijverberg Westland Makelaars uit Maasland. Schouten zou in financieel zwaar weer zitten, maar de makelaardij heeft er alle vertrouwen in dat bijvoorbeeld bouwproject De Vier Reders in het oude centrum van Maassluis doorgang vindt.

Wel zal het mogelijk allemaal wat langer duren dan gedacht, denkt de makelaardij. Dat heeft alles te maken met het tekort aan goed personeel in de bouw. Daardoor lopen projecten uit. Het project De Vier Reders moet van een slecht onderhouden bedrijfspand een statig wooncomplex maken, die opgaat in de omgeving van grachtenpandjes.

Er is volgens de Maaslandse makelaardij veel interesse voor de woningen aan de Noordvliet, maar de verkoop is nog niet begonnen. Van gedupeerde kopers is in elk geval dus geen sprake. Naast De Vier Reders is Schouten betrokken bij het deelproject Zomerbries in nieuwbouwwijk Wilgenrijk.

Schouten is een projectontwikkelaar en aannemer in de regio Haaglanden. Het bedrijf bestaat ruim tachtig jaar en is gevestigd in Leidschendam-Voorburg. Het ontwikkelt, bouwt, verbouwt, renoveert en pleegt onderhoud.

De fractie van Forum voor Maassluis maakt zich zorgen over de doorgang van de projecten en heeft inmiddels schriftelijke vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders. Schouten was vrijdag niet bereikbaar voor commentaar.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS