Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Bowling, midgetgolf en lasergamen onder één dak

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: dinsdag 28 januari 2020 07:54


In het diepste geheim is het Racket en Party Centrum (RPC) in 's-Gravenzande de afgelopen maanden verbouwd tot een waar entertainmentparadijs. Met interactieve bowlingbanen, een midgetgolfbaan en nog veel meer wil ondernemer Richard Bultink een nieuw concept bieden in Westland.

The City, zo gaat het indoor speelpaleis heten. Het richt zich op iedereen tussen de 8 en 88 jaar. Om te voorkomen dat The City uitlekte en de verrassing weg was, hebben bijvoorbeeld de werklui van de bowlingbanen hun bedrijfsbusjes een tijdje binnen geparkeerd, zodat niemand zag wat er precies gebeurde.

In de RPC-hal lagen voorheen tennisbanen, maar dat was niet rendabel meer. Met een adviseur reed hij het hele land door om te zien wat qua indoor entertainment mogelijk is. "Het beste hebben wij in The City samengebracht", aldus een trotse Bultink.

Wanneer je een bowlingbal gooit, zullen op de baan animaties geprojecteerd worden. Rondom de Jeu de Boules banen is een winkelstraatje nagemaakt en in het midden van de hal bevindt zich het centrale plein, waar ook het parcours van de midgetgolf begint.

Toekomstige klanten kunnen zelf een pakket samenstellen en kiezen voor bowlen en een hapje eten, maar je kunt ook alle activiteiten boeken. De vier bestaande squashbanen in de RPC-hal zijn al langer zo'n succes, dus die blijven.

Vaste klanten van de RPC-hal zijn exclusief uitgenodigd om zaterdag 1 februari van 16.00 tot 20.00 uur van The City te proeven, maar dan zal nog niet alles af zijn. Zoals het er nu naar uitziet, gaat The City nog in het voorjaar open.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS