Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Boze boeren demonstreren ook voor gemeentehuis

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: woensdag 28 juni 2017 10:48

Foto: WOS Media


Agrariërs van de actiegroep N468 uit Midden-Delfland hebben de smaak te pakken, ook dinsdagavond stonden ze weer te demonstreren, ditmaal voor het gemeentehuis in Schipluiden. Ze houden gemeente, provincie en waterschap verantwoordelijk voor de gang van zaken rond het uitblijven van vernieuwing en versteviging van deze provinciale weg tussen Maasland en Schipluiden. Daardoor mogen er niet al te zware vrachtwagens over de weg, wat problematisch is voor de bedrijven langs de N468.

Al jaren is er gesteggel over deze weg, die grotendeels in een slechte staat verkeert. De provincie wil er van af, maar de gemeente wil niet in haar eentje opdraaien voor de kosten die de renovatie van de weg met zich meebrengen. En ook het Hoogheemraadschap van Delfland heeft een vinger in de pap omdat de weg grotendeels op een dijkje langs het water ligt. Voorlopig is het de bedrijven langs de N468 wel gelukt om uitstel te krijgen van het betalen van de onroerende zaakbelasting, omdat ze voor een deel belemmerd worden in hun bedrijfsvoering.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS