Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Brand in schoolgebouw ISW Hoogeland

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 7 augustus 2019 15:20

Foto: WOS Media


In het gebouw van middelbare school ISW Hoogeland aan de Professor Holwerdalaan in Naaldwijk is woensdagmiddag brand uitgebroken. Het vuur ontstond volgens de Veiligheidsregio Haaglanden in een technische ruimte op de tweede etage van het schoolgebouw.

In het pand aanwezige werklieden alarmeerden rond 14.40 uur de hulpdiensten over de brand. Vanwege de schoolvakantie was er verder niemand binnen. Er zijn geen gewonden gevallen. Rond 16.10 uur was de brand onder controle.

 

Hoewel er geen vlammen te zien waren, was volgens omstanders in de wijk Kruisbroek wel een sterke brandlucht te ruiken. De brandweer begon direct met blussen en ventileren van de school.

 

De oorzaak van de brand is nog niet duidelijk. De werkzaamheden vonden plaats in een andere ruimte dan waar de brand uitbrak.

@wosmedia brand bij het ISW in Naaldwijk. pic.twitter.com/2Z07JEWb38

— Margriet (@Margriettonline) August 7, 2019
Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS