Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Brand legt loods Van Vliet Contrans in de as

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: zaterdag 21 april 2018 06:40

Foto: Regio15


Een grote brand afgelopen nacht op het terrein van afvalverwerker Van Vliet Contrans in Wateringen, het tegenwoordige Renewi. Een loods vol grof vuil ging in vlammen op. Dat zorgde voor veel rook, die in de wijde omgeving te zien was.

De brand werd kort na middernacht gemeld. Omdat er niet genoeg bluswater voorhanden was, heeft de brandweer het incident opgeschaald naar uiteindelijk zeer grote brand. De brandweer heeft ingezet op behoud van naastgelegen gebouwen en dat lijkt gelukt. Na 2,5 uur was de brand onder controle.

Bij de brand raakte niemand gewond. De sloop en nabluswerkzaamheden kunnen deze ochtend nog wat rook veroorzaken.

Plastic afval
In september 2015 woedde ook een grote brand op het terrein van de afvalverwerker. Toen ging een loods met plastic afval in vlammen op.

Aanvulling 8.15 uur
De Wippolderlaan (N211) is ter hoogte van het bedrijf in beide richtingen afgesloten vanwege de rookontwikkeling. Volgens Rijkswaterstaat duurt dit tot 11.00 uur. Het verkeer moet tot die tijd lokaal omrijden.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS