Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Brandbrief naar Aboutaleb over rioolproblemen

Door: Boudewijn Vermeer

Gepubliceerd op: dinsdag 18 juni 2019 16:58

Foto: WOS Media


De gebiedscommissie van Hoek van Holland heeft een brandbrief naar burgemeester Aboutaleb van Rotterdam gestuurd over de rioolproblemen in de wijk rondom volkstuinvereniging De Noort Bonnen. Na de hevige regenbuien van vorige week is de overstort opnieuw gaan overlopen. Onder meer drollen en maandverband kwamen uit het riool bovendrijven met enorme stankoverlast als gevolg. De buurt is de overlast zat.

Volgens Ton van Anraad, lid van de gebiedscommissie, is de capaciteit van het riool onvoldoende. "Er is de laatste jaren veel bijgebouwd, maar aan het riool is niks gedaan". Dat ervaren ook de bewoners die aan de watergangen wonen, een wijk verderop. Het water in de sloot is zwart en stinkt en vissen kunnen er nauwelijks leven. Dit probleem speelt volgens Van Anraad al 30 jaar, maar de laatste tijd wordt het alleen maar erger.

De gemeente Rotterdam is om een reactie gevraagd.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS