Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Brandschade na enorme vuurwerkbom Monster

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: woensdag 2 januari 2019 10:16

Foto: Twitter 112Westland


Op een voetgangersbrug in woonwijk Grote Geest in Monster is rond de jaarwisseling een enorme vuurwerkbom ontploft. De railing en het brugdek zijn zwart geblakerd door het vuur, maar de constructie lijkt niet aangetast. De brug is gewoon open.

In de sociale media circuleert een filmpje van de ontploffing. Daar komen tientallen boze reacties op. "Als je hier trots op bent, is er iets goed mis in je bovenkamer. Goed dat deze beelden er zijn: oppakken en aanpakken en vooral de schade laten betalen!", laat oud-wethouder Frank Rijneveen weten.

Bouke Arends, de nieuwe burgemeester van Westland, kent het filmpje ook en kondigt vervolgstappen aan. "Wat hier gebeurt kan echt niet. Gevaarlijk voor iedereen en schade aan gemeentelijke eigendommen. De politie kent het filmpje en doet onderzoek. De gemeente gaat aangifte doen en zal de schade verhalen op de daders".

De brug verbindt de Duinpan met de Zeereep. Over het schadebedrag is nog niets bekend.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS