Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Brel & Brass in De Naald

donderdag 21 februari 2019
Brel & Brass in De Naald

Donderdag 21 februari is Brel & Brass te zien in WestlandTheater De Naald met Micheline van Hautem, Ivan Meylemans, Blazers Collectief WEST en het Westland Saxofoon Orkest.

De Vlaamse Micheline Van Hautem zingt en ademt Brel. Toen ze jaren geleden naar New York verhuisde, was het zingen van zijn repertoire dé manier om zich van de meute hoopvolle immigranten-artiesten te onderscheiden. En jawel: haar succes leidde haar van Manhattan naar Edinburgh, liet haar de wereldbol overvliegen voor optredens in Australië, maar voert haar ook regelmatig terug naar de Lage Landen.
Speciaal voor haar komst naar De Naald is de samenwerking opgezocht met Blazers Collectief WEST en het Westland Saxofoon Orkest.  De solisten die te gast zijn deze avond: Peter Habraken, Nina Stigter, Jos Jansen en Babette Zwinkels.
Voor de pauze speelt Blazers Collectief WEST onder leiding van Erik-Jan de With een programma gebaseerd op de afgelopen edities van Knallend Westland,een initiatief van Westland Cultuurweb. Na de pauze gieten zij samen met Micheline Van Hautem de mooiste chansons van Jacques Brel in een koperen jasje.
 

Locatie: WestlandTheater De Naald, Stokdijkkade 3, Naaldwijk
Tijd: 20.15 uur
Prijs: € 23,10
Trailer: https://youtu.be/upOKXwJU1Zk
 

zo 01 sep 2019
Op zondagmiddag 1 september geeft het Westlands vocaal ensemble Good Company in het Naaldwijkse theater De Speld een...
di 03 sep 2019
Dinsdagavond 3 september vindt er in de Hervormde Kerk in Monster, een dubbelconcert plaats op het Van Dam orgel door...
za 07 sep 2019
Zaterdag 7 september geeft Concerto Foscari het slotconcert van de zomeravondserie 2019 in de kerk van ‘t Woudt....
vr 13 sep 2019
Van Smartlap tot Opera komt vrijdag 13 september voor de tweede keer naar Hoek van Holland.
za 14 sep 2019
De show Latin Soul & Salsa van Lucas van Merwijk is te zien op zaterdag 14 september in WestlandTheater De Naald.
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS