Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Brokken door overstekende eend

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: zaterdag 9 maart 2019 09:19

Foto: District8


Een overstekende eend heeft voor ongemak gezorgd in De Lier. Het beest stak afgelopen nacht over op de Veilingweg, waardoor een automobilist moest uitwijken. Daardoor ging een lantaarnpaal gestrekt.

De eend heeft het hachelijke avontuur overleefd en ook de automobilist raakte niet gewond. Wel moest een berger ter plaatse komen om de auto te verplaatsen. Naast een lekke band en wat bumper schade kwam de auto er goed van af.

Meer problemen
Er gebeurden meer verkeersongelukken in de regio. Een bestelbusje knalde in de nacht van vrijdag op zaterdag door de afzetting van de Hoeksebaan in Hoek van Holland, waar aan de weg wordt gewerkt. En aan het begin van vrijdagavond raakte een personenauto van de weg en belandde in een sloot naast de Hoge Noordweg in De Lier. Bij deze twee ongelukken raakte niemand gewond. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS