Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Brutale diefstal uit bedrijfswagen van Hoekse Hovenier

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: donderdag 9 augustus 2018 11:34

Foto: Camerbeelden via Facebook


Twee jonge mannen hebben afgelopen dinsdag tuingereedschap gestolen uit een bedrijfswagen van hovenier Vos Tuinen uit Hoek van Holland. Het voertuig stond geparkeerd in de omgeving van sportpark De Hoge Bomen in Naaldwijk. Er is voor ongeveer 2.000 euro aan materiaal. Eigenaar John Vos heeft aangifte gedaan.

Gelukkig voor de hovenier heeft de diefstal hem niet belemmerd in de bedrijfsvoering, hij kon meteen het benodigde materiaal regelen om verder te gaan, zo laat hij desgevraagd weten. Hij is blij dat er goede beelden zijn gemaakt van de diefstal en hoopt dat de politie er snel achter is wie de daders zijn.

Beelden van de diefstal gieren rond op sociale media. De beelden, die de dochters van Vos online hebben gezet, worden overal in het land gedeeld, zo blijkt uit commentaren onder het bericht. Kampen, Almere en Eindhoven, maar ook dichter in de buurt zoals in Maassluis en Delft.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
greve
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS