Archief
Luna Events in Honselersdijk - Google Streetview

Luna Events in Honselersdijk - Google Streetview

Burgemeester legt groot feest Honselersdijk stil

Burgemeester Bouke Arends heeft zaterdagavond ingegrepen bij een feest op het veilingterrein in Honselersdijk. Op de feestlocatie van Luna Events aan de Dijkweg waren meer dan 100 personen aanwezig. Vanwege de coronacrisis zijn feesten van dergelijke omvang voorlopig verboden.

"Gelet op het aantal bezoekers en de onrust die het feest onder omwonenden met zich meebracht, heb ik in samenspraak met de voorzitter van de Veiligheidsregio Haaglanden besloten de activiteiten te laten beƫindigen", laat Arends weten.

Op de achtergrond stond een fors aantal agenten klaar, mocht er onrust ontstaan. Maar de feestgangers gaven gehoor aan het bevel en de samenkomst is direct beƫindigd. Overigens kwam Luna Events eerder ook al in het nieuws na overlast.

De burgemeester deed vrijdag een beroep op organisatoren om 'het gezonde verstand' te gebruiken in tijden van crisis. Arends is dan ook blij, dat veel andere organisatoren wel hun verantwoordelijkheid nemen en evenementen en activiteiten afgelasten, om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.



Bekijk hieronder het statement van vrijdag.

Categorieen:
Honselersdijk Westland 112