Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Burgemeester moedigt regiogenoten aan bij Vierdaagse

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 17 juli 2019 14:58

Foto: Arnoud Rodenburg


Wie deze dagen meeloopt met de Nijmeegse Vierdaagse, heeft de kans een bekend gezicht langs de kant te zien staan. Burgemeester Arnoud Rodenburg van Midden-Delfland is aanwezig om de deelnemers aan te moedigen, zo zegt hij op WOS Radio.

"Ik probeer alle Midden-Delflanders en Westlanders uit de groep te spotten en dat is geen gemakkelijke opgave, want het zijn wel heel veel mensen", vindt de eerste burger. Toch heeft hij al meerdere regiogenoten kunnen spotten. "De groen-witte vlaggetjes van Westland zie je veelvuldig lopen. Ik probeer overal een foto van te maken en die zet ik dan op Facebook."

Rodenburg en zijn familie verblijven vier dagen op een camping, zijn tent en caravan zijn herkenbaar aan de Midden-Delflandse vlag op het dak. Dinsdag was hij op stap met collega's van de Veiligheidsregio Haaglanden. Mensen die de burgemeester zien reageren direct enthousiast. "Als ze me herkennen roepen ze meteen 'hee burgemeester'."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS