Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Buurt is leegstaande school spuugzat: "er slapen Polen in het fietsenhok"

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: vrijdag 1 februari 2019 08:07


Het geduld bij omwonenden van de oude Daltonschool in Naaldwijk raakt op. Het leegstaande schoolgebouw staat al tien jaar te verrotten. Er worden geregeld brandjes gesticht en buurtbewoners hebben last van slapende Polen in het fietsenhok.

Na LPF Westland, VVD Westland en GemeenteBelang Westland is het deze week Westland Verstandig die aan de bel trekt. De fractie is benaderd door omwonenden die willen dat eindelijk een sloopkogel door het gebouw giert.

Een van de buurtbewoners maakt zich zorgen over jongeren die vaak het gebouw kraken en er kattenkwaad uithalen. "Als er kinderen in gaan en er wordt brand gesticht, dan komen ze er nooit meer uit. En dan moeten we een bos bloemen kopen".

Een andere buurvrouw heeft al een paar keer de gemeente en de politie aan de lijn gehad om overlast te melden. "We hebben voornamelijk last van jongeren en Polen die in het fietsenhok willen slapen. Wat mij betreft gaat de school morgen plat".

Het terrein is in bezit van een projectontwikkelaar, maar ook die kan nog steeds niets vertellen over de toekomstplannen. Donderdag 7 februari is de leegstaande Dalton Mavo aan de Hendrik van Naaldwijkstraat een agendapunt in de commissie Bestuur. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS