Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Cafe du Monde met Joke Bruijs in Theater Koningshof

zondag 17 maart 2019
Cafe du Monde met Joke Bruijs in Theater Koningshof

Cafe du Monde is een muziekvoorstelling met Joke Bruijs en Musica Extrema, te zien op zondag 17 maart in Theater Koninghof in Maassluis.

Elke streek, land en tijd kent zijn eigen levenslied. En wat hebben al die levensliederen gemeen? Ze vertellen over de liefde of over de gewone dingen van het leven. Het zijn de liederen met een lach en een traan over de grote overbekende thema's die de mens bezighoudt. Dagelijks geluk en dagelijkse ellende die met hart en smart bezongen worden. Café Du Monde is een muziekprogramma waarin de meest bekende levensliederen uit de wereld gezongen worden. Met Joke Bruijs als fantastische lead.

Locatie: Theater Koningshof, Uiverlaan 20, Maassluis

Tijd: 15.00 uur

Prijs: € 19,50

Trailer: https://youtu.be/9UIq33zyagQ

 

za 01 jun 2019
Op zaterdag 1 juni wordt de Westlandse Muziekavond Tourma-Live georganiseerd in Sporthal De Wielepet in Monster.
za 01 jun 2019 t/m zo 02 jun 2019
Theatergroep All Inclusive uit Wateringen presenteert haar show Story of my Life op zaterdag 1 en zondag 2 juni in...
di 04 jun 2019
Op dinsdag 4 juni geeft koor De Waterlanders een speciaal optreden voor opa's en oma's tijdens de Nationale Opa en Oma...
do 06 jun 2019
Op donderdag 6 juni, de slotavond van seizoen 2018-2019 van de Muziekzolder Maasdijk, treedt de Creendence Clearwater...
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS