Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Calisthenics- en Freerunpark in Naaldwijks Dreespark

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: woensdag 27 november 2019 16:45

Foto: Zo moet het er in het Dreespark gaan uitzien


De gemeenteraad van Westland staat positief tegenover de komst van een extra buitensportfaciliteit in het Naaldwijkse Dreespark. Het gaat om een zogeheten Calisthenics- en Freerunpark waar zeer gevarieerde oefeningen kunnen worden gedaan.

De wens voor buitensportfaciliteiten in meerdere kernen van Westland is in november vorig jaar door de gemeenteraad vastgelegd in een unaniem aangenomen motie. Wethouder Leen Snijders komt binnenkort met een concreet voorstel. Met de buitensportplaats in het Dreespark is een bedrag van 170.000 euro gemoeid. Dat geld wordt gehaald uit het Leefomgevingsfonds.

In een commissievergadering van de gemeenteraad is de komst van een Calisthenics- en Freerunpark in Naaldwijk dinsdagavond nog eens bepleit door Bram Geurds, vicevoorzitter van de Jongerenraad Westland, en Monique van Kaam, voormalig voorzitter van gymnastiekvereniging UDI.

Deze week is op het complex van voetbalvereniging Lyra in De Lier al begonnen met de aanleg van een Calisthenicspark.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS