Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Camera's registreren verkeer Marktplein

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: dinsdag 21 mei 2019 08:05


De gemeente Westland doet deze week onderzoek naar verkeersgedrag op het Marktplein in 's-Gravenzande. Het gaat om de rijbaan tussen het Vaartplein en de Langestraat, aan de rand van het Marktplein.

Het onderzoek is bij de aanleg van het hernieuwde Marktplein een jaar geleden al aangekondigd. Er wordt gebruik gemaakt van twee camera's en enquêtes in de buurt. De camera's werken met een zodanig lage beeldresolutie, dat kentekens en gezichten niet herkenbaar zijn.

Maandag 27 mei staan de camera's voor het laatst aan, daarna worden ze weggehaald. De analyse van het onderzoek wordt aan de gemeenteraad aangeboden.

Geen snelheidsboete

De camera's registreren geen kentekens of snelheid. Alleen het verkeersbeeld en tijdstip worden vastgelegd. Weggebruikers krijgen dus geen boete als ze te hard rijden. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS