Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Caravanbedrijf Maassluis gesloten na vondst asbestdeeltjes

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: maandag 6 augustus 2018 15:36

Foto: Google Streetview


Het pand van Groen Caravans aan de Nijverheidstraat in Maassluis is sinds 2 augustus gesloten vanwege de vondst van vrijgekomen asbestvezels. Het asbest is vrijgekomen tijdens werkzaamheden aan het pand. Het gebouw blijft dicht totdat het professioneel is schoongemaakt, zo laat de gemeente Maassluis weten.

Vorige week dinsdag kreeg de gemeente een tip over de mogelijke aanwezigheid van asbest in het bedrijfspand. De gemeente heeft direct contact opgenomen met de eigenaar en onafhankelijk onderzoek laten doen. Twee dagen later bevestigde het onderzoek dat er asbestvezels aanwezig zijn in het pand. Daarop is besloten het pand direct te sluiten.

De eigenaren van het bedrijf zijn inmiddels druk met het informeren van hun klanten, medewerkers en bezoekers over de situatie. De gemeente heeft inmiddels meer informatie op de gemeentelijke website geplaatst. Ook GGD Rotterdam Rijnmond is te bellen met vragen over de gevolgen van het inademen van asbestdeeltjes op 010-4339884.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS