Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Celstraffen geëist voor gijzelen Maaslander

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: dinsdag 4 februari 2020 16:33

Foto: WOS


Als het aan de officier van justitie in Den Haag ligt, gaan een 22-jarige Rotterdammer en een 35-jarige Delftenaar respectievelijk vijf en drie jaar de cel in. De twee worden ervan verdacht dat ze afgelopen zomer een 51-jarige man uit Maasland in zijn woning aan de Tijns hebben bedreigd en gegijzeld in zijn eigen woning.

De man uit Delft zou daarnaast nog een ruit in de woning hebben kapotgemaakt. Tegen hem is vier jaar gevangenisstraf, waarvan een jaar voorwaardelijk, geëist. De man zou zich daarnaast ook onder reclasseringstoezicht moeten stellen. De Rotterdammer stond ook nog terecht voor de diefstal van een telefoon en een pinpas een week eerder in Amsterdam. Hij zou vijf jaar de cel in moeten.

De gijzeling zorgde op 29 juli vorig jaar voor een hoop ophef in het normaal zo rustige Maasland. Rond 20.00 uur was een complete politiemacht op de been. Pas twee dagen later werd duidelijk dat het om een gijzeling ging.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS