Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Circa 35 voltijdbanen verdwijnen bij Royal FloraHolland

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: vrijdag 29 maart 2019 11:18


Zeker 35 voltijdbanen op de afdeling commercie van Royal FloraHolland komen te vervallen. Dat blijkt uit navraag van WOS Media. De afdeling zit grotendeels op de locatie in Honselersdijk. Waar mogelijk wordt gekeken of medewerkers in aanmerking komen voor een nieuwe functie bij de afdeling of herplaatst kunnen worden.

Royal FloraHolland past de organisatie aan om beter in te kunnen spelen op veranderingen in de sector als digitalisering en globalisering. De behoeften en wensen van kwekers en klanten staan daarbij voorop, zo meldt het bedrijf. "Het voorstel voor de aanpassing van de organisatie is zorgvuldig opgesteld en ook met de OR besproken", aldus een woordvoerder.

Er komen nieuwe functies terug, maar onduidelijk is nog hoeveel. Toch is het niet alleen 'kommer en kwel' bij Royal FloraHolland. Elders in het bedrijf, bij de afdeling logistiek, worden op dit moment 200 flexbanen omgezet in vaste banen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS