Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Circus Alexander in Hoek van Holland

vrijdag 03 mei 2019
Circus Alexander in Hoek van Holland

Op vrijdag 3 mei is het Circus Alexander in Hoek van Holland, op uitnodiging van Stichting Ouderen Uitjes Westland. Sijm Circus & Events organiseert jaarlijks, in samenwerking met Circus in de Zorg en verschillende Nederlandse Fondsen de productie Circus Alexander. Bewoners van zorginstellingen, woonprojecten, verpleeghuizen en eenzame ouderen uit de wijk krijgen de mogelijkheid om te genieten van een feestelijke circusvoorstelling op locatie.

Het programma dat aangeboden wordt is een bijzondere mix van circus, theater en muziek. De voorstelling wordt verzorgd door zeven enthousiaste, professionele artiesten. Het geheel vormt een vrolijke mix van muzikaal entertainment, acrobatiek, clownerie, jongleren en kleine dieren.

De tent is rolstoelvriendelijk en de voorstelling is speciaal op maat gemaakt voor senioren en gehandicapten. Uiteraard zijn kinderen ook welkom.

Locatie: Strandweg (parkeerterrein bij Ina’s Snackbar), Hoek van Holland
Tijd: 11.00 uur, 13.30 uur en 15.30 uur
Prijs: € 5,00
Kaartverkoop: Kringloopwinkel Hoek v. Holland, Zekkenstraat 9, Hoek v. Holland, tel. 0174-382333


Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS