Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Cliënten Middin verhuizen naar De Ark in Wateringen

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 12 september 2018 15:19

Foto: Google Streetview


De achttien cliënten van Middin die nu in het complex De Iris aan de Stokdijkkade in Naaldwijk wonen, verhuizen eind deze maand naar De Ark in Wateringen. Dat meldt de zorgorganisatie in een persbericht. Het pand in Naaldwijk moet worden gesloopt. Daarvoor komt nieuwbouw in de plaats.

Careyn, eigenaar van De Ark, liet eind vorig jaar al weten, een deel van het woonzorgcentrum in Wateringen te willen verhuren aan een andere aanbieder. Dit om het complex ook voor de toekomst betaalbaar te houden. Die andere aanbieder blijkt dus Middin te zijn. In De Iris wonen nu achttien volwassen mensen met een verstandelijke beperking. Een deel van hen is vijftigplusser, de overigen zijn tussen de 30 en 40 jaar.

De afgelopen maanden woonden er al cliënten van de Middin-locatie De Rozenhof in De Ark, nadat De Rozenhof als gevolg van hevige regenval was getroffen door wateroverlast. Inmiddels zijn hun eigen woningen weer bewoonbaar en daarom verhuizen de cliënten woensdag terug naar Naaldwijk.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden aankondiging
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS