Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Coach herenselectie verlengt bij HV Westland, dames krijgen nieuwe trainer

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 15 mei 2019 12:11


Mathieu de Jong (foto) staat ook volgend seizoen aan het roer bij de herenselectie van Hockey Vereniging Westland. De 28-jarige Nieuwerkerker, die bezig is aan zijn eerste seizoen, heeft zijn contract in Naaldwijk met een jaar verlengd. Bij de damesselectie staat daarentegen volgend jaar een nieuw gezicht voor de groep.

Onder De Jong zijn de heren van HV Westland bezig aan een zeer sterk seizoen in de derde klasse. Hoewel koploper DES uit Kaatsheuvel niet meer in te halen lijkt, is de ploeg vrijwel zeker van de tweede plaats die promotie oplevert. Mocht HVW komende zondag thuis winnen van het Delftse Dopie, dan is het zeker van promotie.

Daniel Hulkenberg, bezig aan zijn tweede seizoen als trainer bij de damesselectie, vertrekt deze zomer van sportpark De Hoge Bomen. "In goed overleg is besloten het aflopende contract niet te verlengen", zo meldt de club. Er worden momenteel gesprekken gevoerd met mogelijke opvolgers.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS