Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Commissie verlangt bouwhistorisch onderzoek op locatie Pianobar

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: donderdag 6 juni 2019 14:43

Foto: WOS Media


Voordat de Monumentencommissie van de gemeente Westland zich een oordeel vormt over het verbouwingsplan voor de Pianobar in Naaldwijk, wil zij dat daar een bouwhistorisch onderzoek wordt uitgevoerd. Dit werd donderdagochtend als boodschap meegegeven aan de betrokken architect.

De Pianobar, op de hoek van het Wilhelminaplein en de Prins Hendrikstraat, bevindt zich in het oudste gedeelte van Naaldwijk en daarom willen de commissieleden weten wat daar allemaal in bouwkundig opzicht te doen is geweest sinds het einde van de vijftiende eeuw.

Wilhelminaplein 2
De commissie boog zich ook over de inrichtingsplannen op de locatie Wilhelminaplein 2, waar een restaurant en daarboven in eerste instantie vier hotelkamers moeten komen. Het viel bij de commissie in zeer goed aarde dat de uitbaters alles zo veel mogelijk in oorspronkelijke staat willen terugbrengen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS