Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Corneille jaar langer bij Excelsior Maassluis

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 8 november 2019 10:46

Foto: Harry Noordhof


Dogan Corneille is ook volgend seizoen hoofdtrainer bij voetbalclub Excelsior Maassluis. De Limburger begint dan aan zijn derde seizoen bij de tweededivisionist.

Club en trainer waren er snel uit over de contractverlenging. Beide partijen zijn tevreden. "Belangrijk vinden wij dat Dogan zowel individueel als in teamverband spelers beter maakt. Daarnaast heeft hij oog voor onze jeugd en geeft hij deze jongens de kans. Dit blijkt wel uit de hoeveelheid talentvolle spelers die hij in de afgelopen anderhalf jaar heeft laten debuteren", zegt technisch manager Niels Redert.

Corneille: "Het is fijn dat mijn verlenging binnen de club breed gedragen wordt en het blijft bijzonder eervol om bij Excelsior Maassluis werkzaam te mogen zijn. Daarnaast zit er nog veel rek in de huidige talentvolle selectie en zullen we iedere wedstrijd weer een hele lastige ploeg zijn om te verslaan. Het is prachtig om op dit niveau trainer te zijn."


In het eerste seizoen onder Corneille eindigde Excelsior Maassluis op de tweede plek in de tweede divisie. Deze jaargang gaat het vooralsnog wat moeizamer, de club staat op dit moment op de tiende plek. Zaterdag speelt Excelsior Maassluis tegen Rijnsburgse Boys.

Ook Den Hartog verlengt
Na de contractverlenging van Corneille maakte Excelsior Maassluis vrijdag ook bekend dat centrale verdediger Jamie den Hartog volgend seizoen actief is op sportpark Dijkpolder.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS