Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Corona duikt op in Westlandse verzorgingstehuizen

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: zondag 22 maart 2020 16:32

Foto: Boudewijn Vermeer


Een bewoner van verzorgingstehuis De Kreek in 's-Gravenzande en drie bewoners van verzorgingstehuis de Triangel in De Lier zijn positief getest op het coronavirus. Dat heeft zorgorganisatie Pieter van Foreest bekendgemaakt. Alle locaties van Pieter van Foreest zijn gesloten voor bezoek.

Na de uitslag zijn in overleg met de(huis)arts en eerste specialist ouderengeneeskunde van Pieter van Foreest alle noodzakelijke vervolgmaatregelen genomen. "We doen er alles aan om verdere verspreiding te voorkomen en handelen hierin volgens de strikte richtlijnen en procedures van het RIVM", zo valt te lezen op de site van de zorgorganisatie.

Uit voorzorg zullen ook de andere bewoners van de betreffende locatie en afdeling zolang het nodig is in afzondering verblijven en in de gaten worden gehouden voor wat betreft mogelijke klachten en/of besmetting. De eerste contactpersonen van de bewoners, de collega’s en vrijwilligers van de betreffende locaties zijn hierover geïnformeerd.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS