Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Corsoboot Chinese Draak favoriet bij de jury

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zondag 4 augustus 2019 01:54

Foto: Everdien Vroom


De inzending van de kern Honselersdijk, Chinese Draak (boot 11), is zaterdagavond door de jury van het Varend Corso Westland uitgeroepen tot de beste bij de niet-commerciële boten. Deze combinatie is een arrangement van Juanita van Dooremaal.

Bij de commerciële boten ging de eerste prijs naar 'Game of Thrones', de inzending van Van den Bos Flower Bulbs. Mooiste zeilende Westlander is volgens de jury  'Flowering the World' van Royal FloraHolland.

De originaliteitsprijs is toegekend aan 'Pinokkio', de inzending van de kern Maasland en bij de muziekboten is winnaar geworden: 'Maestro' (koor 4Fun uit Naaldwijk).

Vrijdagavond waren de 'Strijders van Perkamentus' (een groep kinderen uit Kwintsheul) al verkozen tot de beste bij het Kindercorso.
Zondagavond wordt de publieksprijs bekendgemaakt. Hiervoor kan iedereen nog blijven stemmen op de website www.varendcorso.nl.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS