Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Corsotoppers: Snowtime en Gezonde Kunst

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zaterdag 6 augustus 2016 01:11

Foto: WestlandReport


Een impressie van de populaire film 'Frozen' is bij het Varend Corso Westland 2016 uitgeroepen tot winnaar in de categorie niet-commerciële boten. Het gaat om de boot 'Snowtime' van Stichting Corsoboot Westland. Rijk Zwaan, met als titel 'Gezonde Kunst', ging er bij de commerciële boten met de prijs vandoor. Dat heeft de organisatie van het corso vrijdagavond bekendgemaakt.

De originaliteitsprijs werd door de jury toebedeeld aan 'Mooi!', de inzending van de kern Monster. De gemeente Maassluis kreeg de prijs voor mooiste Zeilende Westlander. Van de muziekboten kreeg het arrangement van Atelier Coraggio Groenlo, Marcel en Christien van der Haar op de boot van Varend Corso Westland de hoogste beoordeling.

In de categorie jeugdboten won 'The Ugly Duck' uit de kern Naaldwijk en bij de allerjongste schippertjes van het Kindercorso mochten de Toffe Koekies de eerste prijs in ontvangst nemen. In de competitie Nieuw Talent werd het arrangement 'Schone Start' van Jolanda van der Lugt als beste verkozen.

De publieksprijs wordt zondag na afloop van het corso bekendgemaakt, als de toeschouwers drie dagen lang hun stem hebben kunnen uitbrengen via de website van het evenement. Immers, deze zaterdag wacht nog de Westlanddag en zondag is er de Delflanddag.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
's-Heeren Loo
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS