Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Corsovoorzitter roept Westlanders op om 'moeilijke pil te slikken'

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: zaterdag 31 augustus 2019 00:05

Foto: Rob Baan in 2018 als figurant op corsoboot


De voorzitter van het Varend Corso, Rob Baan, roept Westlanders op om 'even de moeilijke pil te slikken', wijzend op de aangekondigde veranderingen bij het corso volgend jaar. Dat blijkt uit een reactie van hem vrijdagavond op Facebookpagina 'Je bent een echte Westlander als...' waarin hij twee toekomstscenario's voor het zomerse evenement schetst.

Je zou volgens Baan kunnen gaan voor een 'zuipschuitentoer' met veel herrie op het water en georganiseerd 'comazuipen' op de kant op zaterdag overdag en alleen in Westland. "Geen design, geen kwaliteit, maar ongetwijfeld een gezellig feestje (Niet voor de jonge jeugd en niet voor de ouderen en zeker niet voor bezoekers van buiten het Westland). Kortom een lekker eigen Westlands EGO feestje."

Baan gaat nog een stapje verder in zijn relaas op het sociale medium en denkt alvast mee over welk thema de zuipschuitentoer zou moeten hebben: "Buiten het Westland is de aarde plat en onbelangrijk." Hij moedigt mensen aan om dat op eigen rekening te realiseren: "Eerste week Augustus is nog vrij", voegt de voorzitter er met een knipoog naar de verschuiving van het tuinbouwevenement aan toe.

"Dat is niet wat Stichting Varend Corso voorstaat. Wij willen een kwalitatief hoogwaardig spektakel met top-Westlandse producten, promotie en productfierheid en humor als basis. En kwaliteit kost enorm veel energie en ook geld. Zonder kwalitatieve sponsoring kom je er simpelweg niet. Maar met het huidige scenario garanderen we dit. Westlanders kunnen dit weer een wereldberoemd feest maken. Dat vraagt echter letterlijk grensoverschrijdend denken."

Baan doet ten slotte nog een oproep aan de Westlanders: "Westlanders; ik bewonder u zoveel om uw doorzettingsvermogen. Slik even die moeilijke pil. En wij, bestuur Varend Corso Westland, zorgen ervoor dat u en velen een prachtig lang weekend krijgt met sensationele zomeravonden. Vertrouw ons."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS