Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Cult Royale maakt doorstart in ‘Kouwe Kermis’

Door: Jim Gardien

Gepubliceerd op: zaterdag 3 december 2016 20:10


Na tien jaar werd in 2015 de laatste editie van het huiskamerfestival Cult Royale in Schipluiden georganiseerd. Uit de as van dat festival herrijst komend jaar een nieuw evenement: 'Kouwe Kermis!'

Op meerdere locaties in de dorpskern Schipluiden kunnen belangstellenden op zaterdag 28 januari 2017 genieten van 'topattracties'. De locaties zijn de Dorpskerk, Schuur Van den Bosch, 't Notenschip en het oude gemeentehuis. Op zondagmiddag 18 december start de kaartverkoop in restaurant Indigo aan de Singel in Schipluiden.

Over het programma laat de organisatie nog weinig los. "Je gaat luisteren naar een wonderschone singer/songwriter die haar sporen in de muziek al ruim heeft verdiend. Er is fysiek cabaret en slapstick van vijf jonge honden. En tenslotte zullen oude bekenden uit de buurt zorgen voor een portie onbedaarlijke gezelligheid", aldus de organisatie.

Die laatsten hebben zichzelf overigens al 'verraden' in de nieuwsbrief van De Maxima's uit Den Hoorn.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS