Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

D66 wil regenboogpad Maassluis terug

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: dinsdag 8 januari 2019 17:07

Foto: Marcel t Sas via Twitter


De D66 in Maassluis wil dat het regenboogpad tussen winkelcentrum Koningshoek en Theater Koningshof opnieuw wordt aangebracht. Dat blijkt uit schriftelijke vragen aan het college van burgemeester en wethouders, naar aanleiding van de zogeheten Nashvilleverklaring.

Het regenboogpad, dat werd geplaatst in 2016, is weggehaald tijdens de vernieuwing van winkelcentrum Koningshoek. D66 wil weten van het college wanneer het pad terugkomt. Ook wil de partij weten hoe de gemeente zich inspant voor het creëren van een veilige omgeving voor iedereen.


Onlangs is in Maassluis al een motie aangenomen om regenboogstad te worden. Dat wil zeggen dat de gemeente zich in zal zetten voor de sociale acceptatie van de LHBTI-groep. Bij het stadhuis van Maassluis werd dinsdagochtend tevens de regenboogvlag gehesen om afstand te nemen van de verklaring.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS