Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Dader brandstichting grillroom De Lier geeft zichzelf aan

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 26 februari 2020 15:28

Foto: Regio 15


De man die in december vorig jaar brand stichtte bij grillroom Shalom in de Hoofdstraat in De Lier heeft zichzelf op het politiebureau in Den Haag aangegeven. Het gaat om een 33-jarige man uit Voorburg. Dat zegt een woordvoerster van de politie tegenover de WOS.

Dinsdagavond werden beelden van bewakingscamera's van omliggende ondernemers onder meer getoond in het opsporingsprogramma Team West van mediapartner Omroep West en in het WOS Nieuws. Daarop was te zien dat er een man naar de grillroom in de Hoofdstraat loopt en een steen door het raam gooit. Vervolgens gooit hij twee brandende flessen naar binnen.

Tot op woensdagochtend was er naar aanleiding van de uitzendingen één tip bij de politie binnengekomen. Enkele uren later meldde de verdachte zich op het bureau.

De man wordt nog verhoord in verband met mogelijke betrokkenheid bij een brand op dezelfde dag in een parkeergarage in Den Haag.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS