Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Dames HV Westland houden koppositie vast

Door: Nelleke Arnout

Gepubliceerd op: zondag 7 oktober 2018 16:37

Foto: Pixabay


Het eerste damesteam van hockeyvereniging Westland heeft zondagmiddag de koppositie in de tweede klasse weten vast te houden. De hockeydames wonnen op sportpark De Hoge Bomen in Naaldwijk met 1-0 van Groen-Geel uit Wassenaar. HV Westland heeft daardoor drie punten voorsprong op de nummer twee.

 De wedstrijd ging lange tijd gelijk op, er waren veel kansen voor beide teams. Het was Judith van der Velden die vijf minuten na de rust vanuit een strafcorner de 1-0 wist te scoren. HV Westland gaf de winst daarna niet meer uit handen. 


Heren 1 HV Westland
Ook de heren van hockeyvereniging Westland kwamen zondagmiddag in actie en wisten de winst in Naaldwijk te houden. De wedstrijd tegen Tempo uit Roosendaal begon sterk, al na vijf minuten stonden de Westlanders voor wat snel uitgebouwd werd tot een 3-0. Toch wisten de Brabanders voor de rust nog te scoren waardoor de pauzestand 3-2 werd. Na de thee werd het rustiger op het veld. De wedstrijd eindigde in 4-2, waardoor de heren van HV Westland nu tweede staan in de competitie.

Dames tweede klasse:
HV Westland D1 - Groen-Geel D1 1-0

Heren derde klasse:
HV Westland H1 - Tempo H1 4-2

Heren vierde klasse:
Evergreen H1 - Kieviten H1 0-3

Dames vierde klasse:
Evergreen D1 - Gilze-Rijen D1 2-2


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
greve
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS