Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

De Driemaster blijft excellente school

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: maandag 20 januari 2020 12:54

Foto: Google Streetview 1


Basisschool De Driemaster in Hoek van Holland mag zich ook de komende drie jaar 'excellente school' noemen. Maandagochtend werd het predicaat uitgereikt. Drie jaar geleden kreeg de school het embleem voor de eerste keer, omdat het team "een gezonde leefstijl van de leerlingen bevordert en hierbij goede resultaten haalt, die als voorbeeld kunnen dienen voor andere scholen", zo is te lezen in het juryrapport.

Scholen die van mening zijn bijzondere kwaliteiten te hebben, konden zich aanmelden voor het traject Excellente Scholen van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Zij werden beoordeeld door een onafhankelijke jury. In totaal kregen 62 scholen maandag het predicaat, in totaal zijn er nu 190 excellente scholen of schoolsoorten.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS