Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

De Driemaster drie jaar lang excellente school

Door: Jim Gardien

Gepubliceerd op: maandag 23 januari 2017 10:46

Foto: Google Streetview


Basisschool de Driemaster in Hoek van Holland mag zich vanaf vandaag drie jaar lang een 'excellente school' noemen. De school ontving maandagmorgen het predicaat voor scholen met bijzondere kwaliteiten.

In totaal kregen 54 scholen in Nederland deze onderscheiding. Het aantal excellente scholen komt daarmee op 184. Maandagmiddag heeft de Driemaster samen met de kinderen het 'excellent-embleem' op het schoolplein onthuld.

Scholen die van mening waren bijzondere kwaliteiten te hebben, konden zich aanmelden voor het traject Excellente Scholen van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Zij werden beoordeeld door een onafhankelijke jury. In het geval van De Driemaster roemde de jury de inspanningen van het team om van De Driemaster een gezonde school en een fitte school te maken.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS