Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

De Hoek moet binnen vier jaar 324 woningen rijker zijn

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: woensdag 6 februari 2019 12:10

Foto: Impressie appartementen Langeweg


De gemeente Rotterdam wil dat er in de huidige bestuursperiode (2018-2022) minstens 324 woningen worden gebouwd in Hoek van Holland.  Dat staat in een brief van burgemeester en wethouders die woensdag naar de gemeenteraad is gestuurd. In de begrotingsraad van november hadden CDA, VVD, PvdA, Denk en 50Plus een motie ingediend om bouwplannen in kleine kernen te versnellen.

De plannen voor 150 woningen aan de Langeweg en 78 aan de Prins Hendrikstraat in deze periode zijn al afgerond. Er wordt nu ook gewerkt aan afronding van de plannen bij L'Avenue, Berghaven en Cruquiusweg.

De gemeente Rotterdam is in gesprek met de gemeente Westland om te kijken of de wijk L'Avenue kan worden uitgebreid op Westlands grondgebied. Ook wordt onderzocht of er voor 2022 nog kan worden gestart met bouwen op de locatie waar voorheen restaurant Unicum stond.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS