Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

De Hoekstee nu een Huis van de Wijk

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: dinsdag 25 september 2018 13:08


Biljarten en ouderengym, maar ook het ophalen van je paspoort of het opmeten van pasgeboren baby's. Voor al dit soort zaken kunnen inwoners van Hoek van Holland voortaan in De Hoekstee terecht. Dit 'Huis van de Wijk' is klaar voor de toekomst.

Voorheen was de gemeente Rotterdam uitbater van De Hoekstee. Nu is dat Welzijn op de Hoek, een samenwerking van Vitis Welzijn en Humanitas. "Muziekvereningen, sport. Alles zit nu bij elkaar in De Hoekstee", vertelt Anniek Ammerlaan, de sociaal makelaar van Hoek van Holland. In het gebouw vind je ook het burgerloket van de gemeente en het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Zaterdag opent burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam De Hoekstee tijdens zijn jaarlijkse uitgebreide bezoek aan Hoek van Holland.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS