Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

De Naald opnieuw genomineerd voor theaterprijs

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: dinsdag 5 november 2019 14:28

Foto: De Naald


WestlandTheater De Naald in Naaldwijk is voor het vierde jaar op rij genomineerd voor de Theater van het Jaar-prijs in de categorie 'kleine theaters'. De prijs wordt sinds 2010 uitgereikt door de Vereniging VrijeTheater Producenten (VVTP). De Naald won al twee keer.

De bekendmaking gebeurde dinsdagochtend in de vorm van een taart. Welke theaters nog meer een taart kregen, is op dit moment nog onbekend. De prijs wordt op 2 december uitgereikt.
Bij het kiezen van de winnaar worden de theaters beoordeeld op het gebied van communicatie, techniek, uitstraling en gastvrijheid van het theater, ondernemerschap en de kwaliteit van samenwerking tussen theater en producent.

De Naald won de prijs - een speciale theaterstoel - in 2016 en 2017. Vorig jaar mocht Diligentia in Den Haag deze stoel meenemen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS