Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

De Vette van Quintus naar Volendam

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 13 maart 2019 07:09

Foto: Paul Vis


Handballer Collin de Vette vertrekt na dit seizoen bij de herenselectie van Wematrans/Quintus. De 24-jarige Heulenaar maakt de overstap naar topclub Kras/Volendam.

De linkshandige rechteropbouwer speelt al sinds de jeugd bij Quintus en gaat het nu dus een stapje hogerop proberen. "Met Quintus bungelden we de afgelopen jaren steeds ergens onderaan en gaan we nu na drie jaar degraderen uit de BeNe-League", zegt De Vette op de website van zijn nieuwe club. "Ik had eigenlijk de intentie om volgend seizoen fulltime te gaan werken, maar toen Kras/Volendam aanklopte ging het toch kriebelen."


De Vette is de derde speler die in korte tijd zijn vertrek aankondigt bij Quintus. Eerder werd bekend dat Max de Maat en Niels de Jong de overstap maken naar landskampioen Aalsmeer.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS