Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Definitief geen doorstart Westlandse Druif

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 4 november 2019 10:54

Foto: De Westlandse Druif


Er komt definitief geen doorstart van Themapark de Westlandse Druif in Monster. Er zijn sinds de bekendmaking eind september van de voorgenomen sluiting geen ontwikkelingen meer geweest om dit mogelijk te maken, zo heeft het bestuur laten weten.

De rondleidingen in het themapark zijn per 1 november gestopt en de medewerkers zijn druk bezig de zaak zo netjes mogelijk af te wikkelen. Wel zijn er nog snoeicursussen en kan er nog advies worden gevraagd aan de bedrijfsleiding.

Op 16 november houdt de Westlandse Druif van 10.00 tot 16.00 uur open huis. Belangstellenden kunnen dan tegen een speciale prijs materialen en gereedschap kopen om met eigen druiventeelt verder te gaan. Ook zijn er fruitboompjes en druiventakken te koop.

Wat er met het paviljoen aan de Vlotlaan gaat gebeuren, is nog niet bekend. Het bestuur is hierover in gesprek met de gemeente Westland.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS