Signbiblio

Signbiblio

Den Hoorn in Gouda onderuit tegen gelijkwaardige tegenstander

SV Den Hoorn heeft zondagmiddag tijdens een vrij gelijkopgaande wedstrijd verloren van FC Olympia. De club verloor in Gouda met 3-2.

Den Hoorn startte met haast, na nog geen minuut spelen scoorde de ploeg al de 1-0. Lang van de voorsprong kon er niet genoten worden: binnen vijf minuten maakte Olympia de gelijkmaker en bleef vervolgens goed op de huid zitten van de Hoornaars. Met resultaat: in de 13de minuut maakte een speler van Olympia met een lobje de 2-1, wat ook de ruststand werd. Na de thee was het Daan Kluyskens die in de 63ste minuut via de linkerkant de bal naar binnen dribbelde en met een volley vanaf een meter of 12 de bal hard in de kruising trapte en zo de 2-2 maakte. Uiteindelijk beslist Olympia de wedstrijd: in de 78ste minuut kon de keeper van Den Hoorn een schuiver vanaf de zijkant niet tegenhouden, waardoor Olympia de wedstrijd met 3-2 won .

Westlandia - VV Dongen

Op sportpark de Hoge Bomen speelde Westlandia een gelijkopgaande wedstrijd tegen VV Dongen. Desley Bransen maakte in de 17de minuut de 1-0. Korte tijd later scoorde Dongen de gelijkmaker, omdat er ruimte voor het doel ontstond door klungelig verdedigen van Westlandia. Na een kwartier spelen in de tweede helft bracht Can Memisoglu de 2-1 voor de thuisploeg op het scorebord. Lang kon Westlandia er niet van genieten, twee minuten later tikte De Man van Dongen de 2-2 binnen. De Naaldwijkers kregen vervolgens nog veel kansen, maar het lukte niet die te benutten. De Brabanders kregen dat wel voor elkaar, twee minuten voor het einde zette Saez de eindscore op het bord: 2-3.